Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:230, Did:0, useCase: 0



Auzu pārslu biezputra ar iebiezināto pienu un banāniem

Drukāt

Arī vienkāršu auzu pārslu biezputru var pārvērst kārumā, kas var aizstāt kūku, sevišķu prieku sagādājot mazajiem ēdājiem.

Nepieciešams:

80 g auzu pārslu,
400 g piena,
1 banāns,
5 ēdamkarotes iebiezinātā piena.

Pagatavošana:

1. Katliņā ielej pienu un liek vārīties.

2. Kad pienu uzkarsis, bet vēl nevārās, ber iekšā auzu pārslas, ripiņās sagrieztu banānu un pievieno iebiezināto pienu. Vāra, ik p brīdim apmaisot, uz mazas uguns apmēram 8 - 10 minūtes.

3. Gatavu liek bļodiņās un rotā ar svaiga banāna ripiņām.

Labu apetīti!

Recepte: Dace Vilkāja, Foto: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,