Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:230, Did:0, useCase: 0



Auzu pārslu biezputra ar iebiezināto pienu un banāniem

Drukāt

Arī vienkāršu auzu pārslu biezputru var pārvērst kārumā, kas var aizstāt kūku, sevišķu prieku sagādājot mazajiem ēdājiem.

Auzu pārslu biezputra ar iebiezināto pienu un banāniem

Nepieciešams:

80 g auzu pārslu,
400 g piena,
1 banāns,
5 ēdamkarotes iebiezinātā piena.

Pagatavošana:

1. Katliņā ielej pienu un liek vārīties.

2. Kad pienu uzkarsis, bet vēl nevārās, ber iekšā auzu pārslas, ripiņās sagrieztu banānu un pievieno iebiezināto pienu. Vāra, ik p brīdim apmaisot, uz mazas uguns apmēram 8 - 10 minūtes.

3. Gatavu liek bļodiņās un rotā ar svaiga banāna ripiņām.

Labu apetīti!

Recepte: Dace Vilkāja, Foto: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,