Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:230, Did:0, useCase: 0



Avokado un garneļu salāti

Drukāt

Vieni no mūsu ģimenes iecienītākajiem salātiem- avokado un garneļu salāti- uzmundrinoši, krāsaini un garšīgi.

Nepieciešams:

2 avokado,
2 vārītas olas,
100 g garneļu,
1 tomāts,
sāls un citrona sula pēc garšas,
majonēze.

Pagatavošana:

1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu, tad uzmanīgi izgrebj mīkstumu, kuru sasmalcina.

2. Gabaliņos sagriež tomātu un vārītas olas, pievieno iztīrītas novārītas tīģergarneles, sāli, piespiež citrona sulu.

3. Beigās pievieno nedaudz majonēzes, visu samaisa un pilda avokado pusītēs. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,