Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Fotorecepte: Tēva dienas vakariņu sirsnīgā pica

Redakcija
Redakcija
Ja jums garšo picas un jūs tās parasti pasūtāt, tad Valentīndiena ir īstā reize, kad to mēģināt pagatavot paša spēkiem. Sirds formā cepta pica būs īsts pārsteigums mīļotajam cilvēkam.


Gatavoja un fotografēja: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2012-02-10 18:26, pirms 7 gadiem
Izskatās garda, būs jāpamēģina pagatavot!

     [+] [-]

, 2012-02-10 18:51, pirms 7 gadiem
Interesants piegājiens, ņemot vērā to, ka raugam, lai tas rūgtu, vislabāk piemērots ir cukurs. Un vēl - picai sieru kaisa virsū tūlīt pēc tomātu mērces nevis pa virsu.

     [+] [-]

, 2012-02-10 19:37, pirms 7 gadiem
es vienmēr kaisu sieru pa virsu

     [+] [-]

, 2012-02-10 20:26, pirms 7 gadiem
tā kā man garšo daudz siera, tad beru gan apakšā, gan nedaudz pa virsu

     [+] [-]

, 2012-02-10 21:02, pirms 7 gadiem
vai tu mani dzirdi, apēd manu sirdi

     [+] [-]

, 2012-02-10 21:21, pirms 7 gadiem
Superīgākā ideja, man ļoti patīk

     [+] [-]

, 2012-02-11 18:16, pirms 7 gadiem
Ļoti ļoti skaists noformējums un laba recepte!

     [+] [-]

, 2012-02-16 19:01, pirms 7 gadiem

Komentārs par 12. attēlu

Izmēģināju-vienkārši un gardi,super!

     [+] [-]

, 2012-02-16 20:02, pirms 7 gadiem

Komentārs par 12. attēlu

Pašu gatavotās picas ir daudz daudz garšīgākas gan svaigas, gan uzsildītas!