Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Debešķīgi gaisīgās pankūkas

Vienkārš, lēts, viegli un ātri pagatavojams našķis, kas burtiski pats kūst mutē. Pasniedziet kopā ar medu, augļiem vai ogām.

Nepieciešams:

2 olas,
3 glāzes kefīra,
2 glāzes miltu,
1 ēdamkarote cukura,
1/2 tējkarote sāls.

Pagatavošana:

1. Olu dzletenumus atdala no olu baltumiem.

2. olu dzeltenumus saberž kopā ar cukuru un sāli, pievieno 2 glāzes kefīra un, nepārtraukti maisot, pamazām pievieno izsijātus miltus. mīklai jābūt bez kunkulīšiem.

3. Saputo olu baltumus stingrās putās.

4. Mīklai pievieno atlikušo kefīru un saputoto olbaltumu. Uzmanīgi izmaisa.

5. Pankūkas cep uz sakarsētas un ar eļļu pārsmērētas pannas.