Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Fotorecepte: cepelīni

Lietuviešu nacionālais ēdiens, kurš ir iecienīts arī pie mums. Šī ēdiena gatavošanā izmanto ikdienišķus produktus, un tā pagatavošana it kā ir vienkārša, taču svarīgi ir atcerēties dažus knifiņus. Ja vēlas izvairīties no kartupeļu masas melnēšanas un cepelīnu zilēšanas izmanto sīpolu un citrona sulu. Lai pasargātu kartupeļu apvalku no izjukšanas, sālsūdenim pievieno kartupeļu cieti. Gatavojot kartupeļu masu, ir svarīgi rūpīgi nospiest kartupeļu sulu un, cepelīnus vārot, neļaut ūdenim stipri burbuļot.

Cepelīnus var vārīt un tos var arī cept, pēc tam tvaicējot.

Autors: tavavirtuve.lv

Tev jābūt autorizētam,