Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Kā ātri un viegli pagatavot slaveno desertu Panna Cotta

Vasarā nepatīk ilgi stāvēt pie plīts, bet gardi paēst gribas vienmēr. Kā lai tiek galā ar šo situāciju? Piedāvājam garšīgos desertus Panna Cotta, kas ir ātri un viegli pagatavojami. Variācijas piedāvāsim vēl, bet šoreiz - zemeņu laikam atbilstoša recepte.

Panna Cotta ar karstām zemenēm

4 porcijas

Sastāvdaļas
500 ml saldā krējuma
1 kanēļa standziņa
Šķipsna malta kardamona
100 g Dansukker želejas cukura „Multi”

Mērcei
500 g (1 l) zemeņu
2 tējk. saberztu zaļo piparu graudu
2 ēdamk. Dansukker niedru cukura „Demerara”

Saldo krējumu ar kanēļa standziņu un kardamonu 2 minūtes uzvāra. Iemaisa želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Caur sietu masu salej 4 glāzēs vai bļodiņās. Līdz pasniegšanai atdzesē ledusskapī.

Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno zaļo piparu graudus, cukuru un uzvāra. Karstās zemenes pasniedz ar desertu.

Recepti sastādīja Dansukker