Mazkaloriju spinātu un rudzu miltu mafini

Drukāt

Garšas ziņā ne sliktāki par tiem mafiniem, kas cepti ar eļļu, sviestu un kviešu miltiem, taču diētiski, daudz veselīgāki un ar zemāku kaloriju saturu.

Mazkaloriju spinātu un rudzu miltu mafini

Foto: Iveta Apškrūma

Nepieciešams:

3 olas
2 saujas svaigu spinātu
100 ml kefīra
apmēram 100 ml rudzu miltu
1/2 tējkarote vaniļas cukura
cukurs pēc garšas.

Pagatavošana:

1. Olas kopā ar cukuru, kefīru un spinātu lapām sablendē.

2. Sablendētajai masai pievieno rudzu miltus, kuros iemaisīts vaniļas cukurs, un visu smaisa viendabīgā krējuma konsistences mīklā.

3. Mīklu lej ietaukotās mafinu formiņās apmēram līdz pusei, liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 - 20 minūtes.

Labu apetīti!

Gatavoja Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,