Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Biešu salāti ar biezpiena bumbām un kvinoju

Drukāt

Biešu salāti ar kvinoju un biezpiena bumbām būs vieglas un reizē spēcinošas, kā arī vērtīgām uzturvielām bagātas brokastis vai vakariņas, kas ne tikai priecēs ar krāsām, bet arī lieliski garšos.

Biešu salāti ar biezpiena bumbām un kvinoju

Nepieciešams:

2 vārītas vai marinētas bietes,
180 g biezpiena,
2 ēdamkarotes vārītas kvinojas,
neliela buntīte zirņu dīgstu.

Mērcei:

4 ēdamkarotes Grieķu jogurta,
1 tējkarote sakapātas piparmētras lapiņu,
1 tējkarote citrona sulas.

Pagatavošana:

1. Bietes sagriež daiviņās.

2. Biezpienam pievieno nedaudz grieķu jogurta un no iegūtās masas saveļ bumbas.

3. Mērces pagatavošanai visas sastāvdaļas liek bļodiņā un rūpīgi samaisa.

Labu apetīti!

Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”

Tev jābūt autorizētam,