Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Omlete ar pārsteigumu

Drukāt

Kāpēc gan rīts nevarētu sākties ar gardu pārsteigumu? Ieslēpiet zem gaisīgās olu masas kādu ripiņās sagrieztu dārzeni, šampinjonu vai maizes kubiņus un sagādājiet saviem mīļajiem brokastis, kur katrā kumosā atklājas kaut kas negaidīts.

Nepieciešams:

3 olas,
150 ml piena,
1 tomāts,
3 šampinjoni,
1 maizes šķēle,
malti melnie pipari,
sāls pēc garšas,
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

1. Olas kopā ar sāli un pipariem sakuļ.

2. Sakultajai masai pielej pienu un samaisa.

3. Tomātu un šampinjonus sagriež ripiņās. Maizi sagriež kubiciņos.

4. Pannā sakarsētā eļļā liek tomātu ripiņas, šampijonu šķēlītes, maizes kubiņus un pārlej ar olu- piena maisījumu. Pannai uzliek vāku un cep uz vidējas liesmas, līdz omlete sarecējusi.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Tev jābūt autorizētam,