Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0


Kvinojas salāti ar mango un piparmētrām

Ja vēlies savai ēdienkartei pievienot nedaudz eksotikas, izmēģini kvinojas salātus ar saldu mango un atsvaidzinošu piparmētru.

Nepieciešams:

1 glāze kvinojas
apmēram 2 glāzes ūdens
neliels piparmētru saišķītis
neliels pētersīļu saišķītis
1 gatavs mango, sagriezts kubiciņos
citrona vai laima sula pēc garšas
sāls pēc garšas
olīveļļa

Pagatavošana:

1. Kvinoju noskalo aukstā ūdenī, liek katliņā, pārlej ar divām glāzēm ūdens, pievieno sāli un liek vārīties uz vidējas liesmas. Vāra 15- 20 minūtes, kamēr kvinoja gatava. Ja nepieciešams, vārīšanās laikā var pievienot vēl nedaudz ūdens.

2. Gatavu kvinoju pārliek bļodiņā, pielej olīveļļu, samaisa un atdzesē.

3. Atdzisušai kvinojai pievieno citrona sulu, kubiņos sagrieztu mango, sasmalcinātus pētersīļus un piparmētras.

Labu apetīti!