Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Aukstā piena zupa ar rabarberiem

Turpinoties karstajam laikam, kas gan var būt tīkamāks par auksto zupu. Ja nu vienīgi- katru dienu cita aukstā zupa. Ļoti garšīga un neierasta saldskābā zupa rodas piena un rabarberu savienojumā .

Nepieciešams:

1 l piena,
100 g cukura,
rabarbera kāts,
olas dzeltenums,
kanēlis.

Pagatavošana:

1. Uzkarsē pienu, pieber 50 g cukura, pievieno notīrītus, smalkos gabaliņos sagrieztus rabarberus un vāra, līdz piens veido kunkuļus, un šķidrums kļūst nedaudz caurspīdīgs un zaļgans.

2. 50 g cukura sajauc ar olas dzeltenumu un iemaisa zupā . Zupu atdzesē ledusskapī.

3. Pirms ēšanas zupu pārkaisa ar kanēli.

Labu apetīti!