Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Lieldienu pasha no biezpiena sieriņiem

Redakcija
Redakcija

Lieldienu pashu ļoti vienkārši var pagatavot no saldajiem biezpiena sieriņiem.

Nepieciešams:

8 biezpiena sieriņi (katrs pa 45 g);
125 ml saldā krējuma;
cukurs pēc garšas;
svaigi augļi (dažādi, pēc izvēles);
citrona miziņa.

Pagatavošana:

1. Biezpiena sieriņu masai pievieno cukuru, saputotu saldo krējumu, sarīvētu citroņa miziņu un visu rūpīgi samaisa.

2. Tad pievieno sagrieztus augļus, vēlreiz izmaisa, liek stikla traukā un uz vienu nakti ievieto ledusskapī. Slogu neizmanto.