Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Kolrābji ar pētersīļiem un piparmētru

Lieliska karstā uzkoda, ko pagatavot steidzīgām vakariņām. Karsējot kolrābjus, tie uzsūc sevī visu klātpievienoto produktu, garšaugu aromātus un garšas.

Nepieciešams:

800g kolrābju,
100 ml vistas buljona,
100 g saldā krējuma,
2 ēdk. sviesta,
1 ēdk. kapātu pētersīļu,
1 tējk. kaltētu piparmētru,
sāls,
pipari.

Pagatavošana:

Kolrābjus nomizo un sagriež resnos salmiņos, kurus aptuveni 10 minūtes apbrūnina pannā izkausētā sviestā. Pieber piparmētras, pārlej buljonu un vēl sautē aptuveni 5 minūtes. Tad pārlej saldo krējumu, uzkarsē, beigās iemaisa pētersīļus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.