Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Jogurta polenta

Redakcija
Redakcija

Lai arī polenta izklausās mazliet sarežģīti un mazliet pēc svešvārda, tomēr tik traki nav. Polenta ir kukurūzas putraimu putra, ko var aizstāt parastiem miltiem, pilngraudu kviešu vai griķu miltiem. Recepte paredzēta sešām porcijām.

Nepieciešams:

- 1 ¼ krūzes zema tauku satura jogurta (der dabīgie jogurti, piemēram, “Lakto” utt)
- 3 krūzes vistas buljona
- ¾ krūzes polentas vai citu miltu pēc izvēles
- 1 puravs – sasmalcināts
- 1 ¼ ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
- 1 ķiploka daiva sasmalcināta
- melnie pipari
- košera sāls

Pagatavošana

1. Sakarsējiet krāsni līdz 325 grādiem.

2. Cepamajā traukā samaisiet pētersīļus, puravus, ķiploka daiviņu, polentu, jogurtu un buljonu, uzkaisiet košera sāli un melnos piparus. Apklājiet foliju un cepiet 60-75 minūtes bez maisīšanas.

3. Pēc nepieciešamības polentu var vēl atšķaidīt ar vistas buljonu.

Labu apetīti!