Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Mājās gatavota Provansas majonēze

Lūk, dabīgas, no kvalitatīviem produktiem mājās gatavotas majonēzes recepte, kas būs ideāla mērce daudziem salātiem. Turklāt tā nesatur konservantus. Ja gatavošanas procesā nepievienosiet sinepes, iegūsiet nevis Provansas, bet vienkāršu majonēzi.

Nepieciešams:

130 ml olīveļļas,
2 olu dzeltenumi,
0,5 ēdamkarote cukura,
0,5 tējkarote sāls,
1 tējkarote krievu sinepju,
1 ēdamkarote citrona sulas.

Pagatavošana:

1. Olas dzeltenumiem pievieno sāli, cukuru un sinepes. Pamazām lej klāt olīveļļu un ar putojamo slotiņu puto.

2. Tad pievieno citrona sulu un puto vēl neilgu brīdi.

Lai gardas jūsu maltītes!