Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Biešu vinegrets ar olu un siļķi

Drukāt

Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis un portāls Tavavirtuve.lv aicina Latvijas dzimšanas dienas svinības padarīt gardākas ar biešu vinegretu, kas papildināts ar olu un siļķi. Svinēsim svētkus tradicionālās noskaņās, agatavojot veselīgus un gardus ēdienus sarkanbaltsarkanā jeb Latvijas karoga krāsās.

Biešu vinegrets ar olu un siļķi

Nepieciešams:
4 cilvēkiem

4 bietes
2 kartupeļi
2 burkāni
200 g skābēti kāposti
1 sīpols
3 olas
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 sauja zaļumu
sāls pēc garšas
citronpipari pēc garšas
400 g marinētas siļķes.

Pagatavošana:

1. Novāra bietes, kartupeļus, burkānus un olas (olas vāra 5-6 min.). Atdzesē.

2. Novārītos dārzeņus nomizo un sagriez kubiņos.

3. Smalki sagriež sīpolu un skābētos kāpostus.

4. Sagriež siļķes fileju, sarīvē olas un sakapā zaļumus.

5. Visas sastāvdaļas liek salātu traukā kārtās.

6. Pa virsu lej olīveļļu, uzkaisa sāli un citronpiparus

Tev jābūt autorizētam,