Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Kraukšķīgais puķkāpostu lapu gardums

Šādi pagatavotas puķkāpostu lapas garšo līdzīgi čipsiem, taču ir tūkstoškārt veselīgākas un, saprotams, uzturvielām bagātākas. Gardums, kas jānovērtē. Un iemesls neizmest puķkāpostu lapas atkritumos.

Nepieciešams:

Puķkāposta lapas,
sāls pēc garšas,
olīveļļa.

Pagatavošana:

1. Puķkāposta lapas noskalo un no tām izgriež cieto daļu.

2. Lapas izkārto uz plāts, kura izklāta ar cepamo papīru, apslaka ar olīveļļu un pārkaisa ar nelielu sāls daudzumu.

3. Plāti liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. (Var arī cept uz grila).

4. Ja vēlas, pirms pasniegšanas pārlej ar kādu salātu mērci, kas jums vairāk garšo.

5. Pasniedz ar kazas sieru vai gaļas ēdieniem.

Labu apetīti!