Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Gaspačo zupa

Gaspačo zupa ir īstā, kas gatavojama karstajās vasaras dienās, kad prāts nenesas uz gaļas ēdieniem, bet kārojas kaut kas atsvaidzinošs.

Nepieciešams:

7 tomāti,
1 gurķis,
1 liela vai 2 mazas sarkanās paprikas,
1 liels vai 2 mazi sīpoli,
1-2 ķiploku daiviņas,
Citronu sula vai etiķis pēc garšas,
Sāls,
Pipari.

Pagatavošana:

1. Dārzeņus nomazgā un nomizo. Visu liek blenderī un sablenderē. Tad sablenderēto masu atšķaida ar nelielu daudzumu ūdens. Pievieno sāli un melnos piparus. Liek ledusskapī, lai atdziest.

2. Gatavu Gaspačo zupu varat dekorēt ar zaļumiem un sasmalcinātiem sīpolu vai tomātu gabaliņiem.

Labu apetīti!