Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Pikantā aukstā zupa ar savvaļas lakšiem

Redakcija
Redakcija

Pamēģiniet pagatavot auksto zupu ar savvaļas ķiploku lakstiem (lakšiem); tā iegūs interesantu un savdabīgi pikantu garšu.

Nepieciešams:

1 l kefīra,
1 burciņa (0,5 l) marinēto biešu,
1/2 svaiga garā gurķa,
4-5 redīsi,
10 – 15 lakšu lapiņas (savvaļas ķiploki),
maza buntīte diļļu,
1 tējkarote sāls,
1/2 tējkarotes Dijon sinepju.

Pagatavošana:

1. Bietes notecina.

2. Gurķi un redīsus sagriež vai sarīvē salmiņos.

3. Sasmalcina zaļumus.

4. Visu sajauc, pievieno sāli un sinepes, pielej kefīru, samaisa.

5. Ievieto ledusskapī vismaz uz 15 minūtēm (labāk uz 1 stundu) ievilkties.

Autors: Veģetārisms.lv