Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


Ar vistas gaļu pildīti šampinjoni

Piedāvājam Epadomi lasītājas Intras Kacaras iesūtīto recepti.

Ar vistas gaļu pildīti šampinjoni

Nepieciešams:

0,5 kg vidēji šampinjoni
200 gr.marinēta vistas gaļa
1 sīpols
2 kiploku daiviņas
rīvmaize
garšvielas
siers

Pagatavošana:

1. Notīra šampinjonus, izņem kātiņus, bet tos nemet ārā. Kātiņus smalki sagriež. Sagriež vistas fileju, sīpolu un ķiploka daiviņu.

2. Pannā apcep sagriezto sīpolu un ķiploku, gaļu un sēņu kātiņus, apber ar garšvielām- sāls, pipari. Kad viss ir apcepies, piejauc pāris ēdamkarotes rīvmaizes (lai viss turas kopā) un samaisa. Tad ar mazu karotīti šo maisījumu pilda šampinjonu cepurītēs, kas sarindotas jau uz cepešplāts. Pa virsu pildītajiem šampinjoniem liek rīvētu sieru.

3. Liek cepeškrāsnī un cep 15- 20 minūtes 180- 200 grādos. Šampinjoni ir gatavi, kas siers pa virsu izkusis un paši šampinjoni nedaudz apbrūnējuši.

Gatavoja un fotogrāfēja Epadomi lasītāja Intra Kacara