Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0


Rukolas salāti ar tomātiem un olu

Ļoti garšīgi, veselīgi un vitamīniem bagāti pavasara salāti.

Nepieciešams:

100 g svaigu rukolas lapiņu,
3 olas;
2 tomāti,
1/2 svaiga garā gurķa,
sāls pēc garšas,
krējums pēc vajadzības.

Pagatavošana:

1. Rukolas lapiņas noskalo un sietiņā notecina, tad saplucina traukā, kurā gatavos salātus.

2. Olas novāra (5.min.), sagriež un pievieno salātiem.

3. Gurķi un tomātus noskalo, sagriež palielos gabaliņos un arī pievieno salātiem.

4. Pieber sāli, pieliek krējumu un visu samaisa.

Salātus pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma