Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Krabju nūjiņu RAFAELO

Maiga un garda uzkoda, kas pēc skata atgādina Rafaelo. Šāda uzkoda lieliski grezno jebkuru svētku galdu, turklāt to var variēt, pievienojot savai garšas gaumei atbilstošus produktus un garšvielas.

Nepieciešams:

2 cieti vārītas olas
200 g krabju nūjiņu
2 ķiploka daiviņas
100 g valriekstu
kausētais siers pēc vajadzības
majonēze pēc vajadzības

Pagatavošana:

1. Olas sarīvē uz smalkās sakņu rīves un samaisa ar kausēto sieru.

2. Tāpat uz sakņu rīves sarīvē krabju nūjiņas. Pusi sarīvēto nūjiņu pagaidām atliek malā, otru pusi samaisa ar olām un sieru. Maisījumam piespiež ķiploku un pēc vajadzības pievieno majonēzi. visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā.

3. No iegūtās masas veido bumbiņas, ktras vidū ieliekot valriekstu.

4. Gatavās bumbiņas apvārta sarīvētajās krabju nūjiņās un uz pusstundu ievieto ledusskapī.

5. Pirms pasniegšanas var izrotāt ar zaļumiem.

Labu apetīti!