Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Slinkie kāpostu tīteņi

Gribas tīteņus no svaigajiem kāpostiem, taču nav laika ilgi stāvēt pie plīts? Piedāvājam raitāku risinājumu, taču ar tik pat garantētu, baudāmu rezultātu.

Nepieciešams:

1 maza kāpostu galva,
300 g maltas liellopu vai cūkas gaļas,
1 paciņa rīsu,
1 liels sīpols,
3 tomāti,
2 burkāni,
sāls,
3 ēdk sviesta,
zaļumi rotāšanai.

Pagatavošana:

1. Rīsu paciņu izvāra. Kāpostus, tomātus, sīpolus sasmalcina. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves.

2. Katlā liek kārtās kāpostus, malto gaļu, rīsus, burkānus, tomātus, sīpolus. Pārlej ar ūdeni. Pievieno sāli un sviestu. Vāra ,un kad tiek uzmests pirmais burbulis, visu sajauc un turpina vārīt uz nelielas liesmas vēl aptuveni 20 minūtes.