Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


Akvelīnas Līvmanes frikadeļu buljona pankūkas

Aktrises Akvelīnas Līvmanes recepte, un tā gatavojama nākamajā dienā pēc frikadeļu zupas vārīšanas, kad frikadeles izēstas, bet buljons vēl palicis. Jāteic, ideja tiešām vērā ņemama, bet pankūkas vienkārši pasakainas.

Nepieciešams:

Frikadeļu zupa bez frikadelēm,
milti pēc vajadzības,
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

1. Aukstā zupas buljonā, kurā vairs nav frikadeļu, bet palikuši dārzeņi, iemaisa tik daudz miltu, lai veidotos pankūku mīkla.

2. Mīklu ar karoti vai kausiņu (atkarībā no tā, vai cepsiet mazās vai lielās pankūkas) lej pannā un cep no abām pusēm zeltaini brūnas pankūkas.

3. Gatavas pasniedz ar skābu krējumu un svaigiem dārzeņiem.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma