Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Zaļā brīvdienu zupa

Redakcija
Redakcija

Ja jūs velaties kaut ko patiešām vieglu un veselīgu, iesakām pagatavot zaļo brīvdienu zupu, kas piedevām visam, arī brīnišķīgi garšo.

Nepieciešams

500 g svaigas spinātu lapas
500 g zaļo salātu lapas
250 g zaļo lociņu
1 ēdamkarote ķimeņu
2 ķiploka daiviņas
1,5 l karsta ūdens
125 g tofu siera
125 ml jogurta bez piedevām
1 ēdamkarote olīveļļas
sāls un piapri pēc garšas

Pagatavošana

1. Katliņā eļļā apcep sasmalcinātu ķiploku un ķimenes, pievieno karstu ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, turpina vārīt uz lēnas uguns pusstundu.

2. Tad zupai pievieno sablenderētus spinātus, salātu lapas un zaļos lociņus. Pavāra vēl 5 minūtes, tad pievieno sāli un piparus.

3. Zupai pievieno jogurtu un tofu, dekorē ar rīvētiem burkāniem un cukini.