Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Šašlika marināde

Šogad rudens mūs priecē ar sauli un jauku laiku. Tad kāpēc gan to neizmantot? Dodamies pie dabas un uzcepam arī kādu gardu šašliku. Marinādi šim nolūkam piedāvā Lūcija Roziņa.

Nepieciešams:

Cūkgaļa 1kg
Sīpoli 800g
Citroni 1-2gab
Sāls 2tējk.
Cukurs 3ēdamk.
Malti sarkanie saldie pipari 2tējk.
Malti melnie pipari 1tējk.
Olīveļļa 50g
etiķis 10g
ūdens 10 g

Pagatavošana:

Gaļu sagriež gabaliņos, piegriež sīpolu šķēlītes un citronu, pievieno pārējās sastāvdaļas. To visu rūpīgi samīca. Ik pa stundai gaļu jāpārcilā un jāiemīca marinādē. Pēc dienas gaļa ir iemarinējusies mīksta un liekama uz grila cepties.