Fotorecepte: cepta vista ar ķiplokiem un majonēzi

Ja jūs zinātu, kāds gardums ir šādi pagatavota vista, tad noteikti nekavējoties steigtos uz veikalu pēc stilbiņiem un tad aši uz virtuvi...


Gatavoja un fotografēja: Ilze Veilande Vilkāja

     [+] [-]

, 2012-01-20 21:44, pirms 6 gadiem
Ļoti garšīgi izskatās,bet cik grādos jācep?

     [+] [-]

, 2012-01-20 23:08, pirms 6 gadiem
Daudz garšīgāk noteikti ir tad, ja ar ķiploku,sāls un majonēzes masu sasmērē visu vistiņu, ļauj tai kādu stundu ievilkties un tad liek cepties cepeškrāsnī.

     [+] [-]

, 2012-01-21 10:39, pirms 6 gadiem
Nav garšīgāk, majonēzi nekādā gadījumā nedrīkst likt uzreiz, jo majonēze sadegs un ēdiens būs sabojāts.

     [+] [-]

, 2012-01-24 08:48, pirms 6 gadiem
Daudz garšīgāk noteikti ir tad, ja ar ķiploku,sāls un majonēzes masu sasmērē visu vistiņu, ļauj tai kādu stundu ievilkties un tad liek cepties cepeškrāsnī.
Tad jau sanāk tāda lielveikala vista, kas nav nekas garšīgs.

     [+] [-]

, 2012-01-24 19:39, pirms 6 gadiem
Gan jau receptes autore zina, ko raksta. Sākumā tak noteikti pati pagaršoja, pirms citiem ieteikt.

     [+] [-]

, 2012-02-03 14:03, pirms 6 gadiem
Ar dzīvsudrabā kodinātiem graudiem barota, smacīgā šaurā būrī spīdzināta zila(futboliste) kraupaina salmonelozaina vista- paldies,tiešām delikatešu tops! Domājam,ko ēdam!

     [+] [-]

, 2012-07-14 17:39, pirms 5 gadiem

Komentārs par 13. attēlu

Pirms ķiplokiem uzsmērē nedaudz sinepes tad var pievienot mazāk sāli un tas jau ir veselīgāk

Tev jābūt autorizētam,