Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Skābeņu krēmzupa

Skābena skābeņu zupa, kas turklāt ir ātri un viegli pagatavojama, iespējams, ka labi garšos pēc svētkiem un piedevām būs spēcinoša, uzsākot jauno darba nedēļu.

Nepieciešams:

4 kartupeļi,
1 glāze konservētu skābeņu,
6 ēdamkarotes tomātu mērces,
100 g saldā krējuma,
2 cieti vārītas olas,
100 g kūpināta bekona,
sāls,
pipari,
cukurs,
zaļumi.

Pagatavošana:

1. Kartupeļus izvāra vienā litrā ūdens.

2. Pievieno konservētas skābenes un tomātu mērci. Visu sablenderē, tad pievieno saldo krējumu. Vēlreiz uzkarsē.

3. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un cukuru.

4. Ja zupa liekas pārāk bieza, pielej nedaudz vārīta ūdens.

5. Pirms pasniegšanas pārber ar sakapātu olu, virsū pārliek apceptas bekona šķēlītes un zaļumus.

Labu apetīti!