Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 0



Aukstā melones zupa ar avokado, baziliku un prošuto

Redakcija
Redakcija

Svaigums ikvienā karotē! burvīga aukstā zupiņa no veselīgiem produktiem ir viss, kas nepieciešams saulainā un siltā pavasara dienā, kad gribas kaut ko no dabas arī savā šķīvī.

Nepieciešams:

1 melone
4 šķēles prošuto (prosciutto)
2 gatavi avokado
citrona sula no viena citrona
sauja svaiga bazilika
1 tējkarote balzametiķa
2 tējkarotes medus
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
olīveļļa

Pagatavošana:

1. Prošuto šķēles apcep uz pannas kraukšķīgas, tad atdzesē un sagriež gabaliņos.

2. Traukā liek gabaliņos sagrieztu meloni, medu, balzametiķi, baziliku, citrona sulu un avokado mīkstumu. Visu sablendē viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

3. Sablendēto zupu lej bļodiņās, pievieno kraukšīgos prošuto gabaliņus, nedaudz olīveļļas un rotā ar svaigām bazilika lapiņām

Labu apetīti!

Avots:http://www.10thkitchen.com