Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:195, Did:0, useCase: 3


Kafijas recepte tiem, kas vēlas notievēt

Jāsaka godīgi, ka rīts bez kafijas nav iedomājams daudziem no mums. Citi to dzer melnu un bez cukura, daži pievieno pienu, vēl citi- kādu saldinātāju. Variantu patiesībā diezgan daudz, tikai neviens no tiem, izņemot baudījumu, nekādu citu labumu nesniedz. Taču var dzert arī tādu kafiju, kas palīdz novājēt; pagatavot to ir pavisam vienkārši.

Vienīgais nosacījums- piens un/ vai cukurs jāaizstāj ar 1 tējkaroti kanēļa.

Ko tas dos?

Pirmkārt, jūs izvairīsieties no liekām 50-70 kalorijām.

Otrkārt, noregulēsiet glikozes saturu asinīs.

Treškārt, samazināsiet kāri pēc saldumiem.

Kā pareizi pagatavot šādu kafiju?

Vispirms ieberiet krūzītē tējkaroti (bez kaudzītes) sasmalcināta kanēļa, tad pievienojiet kafiju (ja esat pieraduši to apliet krūzītē) un visu pārlejiet ar verdošu ūdeni, ļaujiet ievilkties 10 minūtes.

Ja lietojat kafijas nospiežamo trauku, tad kanēli varat bērt tieši tajā kopā ar kafiju, tikai izrēķiniet, cik krūzītes ietilpst jūsu kafijas traukā.

Daudzi pat apgalvo, ka kafija ar kanēli ir krietni garšīgāka. Pie kam kanēlis stabilizē insulīna līmeni asinīs, kā arī palīdz kontrolēt bada sajūtu.

Lielākam novājēšanas efektam vai, ja nelietojat kafiju, varat pagatvot arī tēju ar kanēli vai pat kefīru ar kanēli.