Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:214, Did:0, useCase: 0



Praktiski padomi, kā izvēlēties vīnu pie zivju ēdieniem

Lielisks vīns un lieliska zivju maltīte - kas gan var būt labāks par to!

- Joprojām nav apstrīdāma sensenā patiesība, ka zivis labāk sader ar baltvīnu,

- Baltās zivis, ja tās tiek gatavotas tanīniem bagātajā sarkanvīnā, kļūst rūgtenas un sāk garšot pēc metāla,

- Taču sarkanās, gaļainās zivis bauda arī ar sārtvīnu vai pat vieglu sarkanvīnu,

- Ja māc šaubas par īsto vīnu zivju maltītei, jāpadomā, vai tai piedien citrona šķēle, un attiecīgi jāiegādājas vīns, kura aromātā ir citrusi,

- Jo izsmalcinātāka zivs, jo kvalitatīvāks vīns,

- Jo maigāka zivs, jo vieglāks vīns,

- Ja nespēj izlemt, kurš vīns sader ar upes vai ezera zivi, atceries seno gudrību-izvēlies vīnu, kurš audzis tā ūdens krastos, kur peldējusi tava maltīte.