Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:214, Did:0, useCase: 3


Kā mājas apstākļos noteikt krējuma kvalitāti?

Labs krējums jāizvēlas, rūpīgi izlasot informāciju uz iesaiņojuma. Īstam krējumam būs rakstīts "krējums", bet produktam, kam ir attāla līdzība ar krējumu - "krējuma izstrādājums".

Pārbaudot uzrakstus uz pārtikas produkta iesaiņojuma, mēs veicam tā dēvēto vizuālo kontroli. Ne vienmēr "stipri dokumenti" garantē arī kvalitāti.

Krējuma kvalitāti iespējams pārbaudīt ar dažiem praktiskiem paņēmieniem:

Tīrā ūdens glāzē ielej aptuveni ēdamkaroti krējuma. Ja krējums izšķīst, produkts ir kvalitatīvs. Sliktas kvalitātes krējumam līdzīgā masa nosēdīsies glāzes apakšā kā kunkulis.

Nav noslēpums, ka kartupeļu cieti (bieži tiek izmantota ģenētiski modificēta ciete) nereti pievieno dažādiem piena produktiem, lai palielinātu masu. Arī krējumam.

Kā pārbaudīt, vai krējums satur kartupeļu cieti?
Krējumā jāiemaisa nedaudz joda un, ja jods masā iekrāsojas zilganā tonī, tad tas nozīmē, ka krējumam ir pievienota ciete.