Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:204, Did:0, useCase: 3


8 seksuālākie produkti – afrodiziaki + recepte

Redakcija
Redakcija

Izrādās, ka daži visvienkāršākie produkti var palīdzēt jums salabt ar mīļoto cilvēku, bet dažreiz pat saglābt attiecības un laulību. Iepazīsimies ar 8 spēcīgākajiem afrodiziakiem.

Zemesrieksti

Zemesrieksti ir viens no spēcīgākajiem afrodiziakiem. Tos var pasniegt pie šampanieša kā aperitīvu pirms priekšā stāvošās nakts. Eļļa, ko satur zemesrieksti, ir ļoti noderīga dzimumorgāniem.

Banāni

Banāni stimulē laimes hormonu izstrādi. Ja jums ir skumji vai esat tālu no sava mīļotā, vienkārši apēdiet banānu un jums kļūs ievērojami labāk.

Vīns

Jau sen visiem zināms, ka alkohols nelielās devās stimulē seksuālo tieksmi, savukārt liels alkohola daudzums darbojas tieši pretēji. Tāpēc, ja ieplānots romantiks vakars, alkoholiskos dzērienus lietojiet nedaudz. Bez tam pētījumi ir pierādījuši, ka sievietēm pēc alkohola lietošanas nelielās devās, īpaši menstruālā cikla vidū, paaugstinās tostesterona līmenis asinīs.

Sēnes

Sēnes kā afrodiziaku pazīst jau kopš senatnes, īpaši iedarbīgas ir trifeles, lāčpurni un šampinjoni. Lūk, viena franču recepte, kas jūs patiesi pārsteigs patīkamā nozīmē.

Nepieciešams:

200 g siera,
2-3 ķiploka daiviņas,
200 g žāvēta šķiņķa,
25 gab, šampinjoni,
malti melnie pipari,
majorāns,
selerijas zaļumi,
olīveļļa,
tarhūns.

Pagatavošana:

1. Sēnes notīra un cepurītes atdala no kātiņiem

2. Kātiņus sagriež ripiņās un kopā ar kubiņos sagrieztu šķiņķi un sasmalcinātu ķiploku apcep olīveļļā.

3. Sēņu un gaļas masai pievieno piparus, sasmalcinātus zaļumus un sarīvētu sieru. Visu samaisa un pilda šampinjonu cepurītēs.

4. Pildītās sēņu cepurītes liek uz plāts un cep cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes.

Šokolāde

Brīnišķīgs afrodiziaks ir šokolāde. Jūs varat to izkausēt karsta ūdens peldē, iemērkt izkausētajā šokolādē zemenes un ar glazūras pusi izvieot uz šķīvja, lai sastingst.

Žeņšeņs

Žeņšeņs ir afrodiziaku karalis. Daži tā pilieni pievienoti dzērienam ievērojami pastiprinās kaisli.

Zaļā tēja

Arī spēcīgs afrodiziaks. Varat to pagatavot pēc Jekaterīnas Mediči receptes: ņemam šipsniņu piparmētru, divas šķipsniņas timiāna un šķipsniņu zaļās tējas, visu pārlejam ar 0,5 l verdoša ūdens un atstājam ievilkties slēgtā traukā uz 10- 15 minūtēm.

Garneles

Garneles ir viens no būtiskākajiem produktiem, kas ietekmē dzimumorgānus. Tās ir bagātas ar fosforu, jodu un aminoskābēm. Tām tautām, kuri uzturā daudz lieto jūras produktus, vīrieši ir ļoti aktīvi dzimumdzīvē.