Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:432, Did:0, useCase: 0



Avokado, kartupeļu un olu salāti ar žāvējuma garšu

Šos salātus var gatavot tikpat labi kā ar olīveļļu, tā majonēzi. Viss atkarīgs no tā, kam dodat priekšroku- rezultāts būs gards abējādi.

Nepieciešams:

2 avokado
2 vārīti kartupeļi
2 cieti vārītas olas
1 tomāts
4 šķēles žāvēta cūkgaļas cauraudzīša
zaļie sīpollociņi
sāls pēc garšas
malti melnie pipari pēc garšas
olīveļļa vai majonēze

Pagatavošana:

1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu, tad izdobj mīkstumu, kuru sagriež nelielos gabaliņos.

2. Olas attīra no čaumalām un sasmalcina.

3. Kartupeļus un tomātus sagriež kubiciņos.

4. Cūkgaļas cauraudzīti sagriež strēmelēs un pannā apcep kraukšķīgu.

5. Lociņus sīki sagriež.

6. Visas sastāvdaļas liek salātu traukā, pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno eļļu vai majonēzi un samaisa.

7. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotogrāfēja Iveta Apškrūma