Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 0



Kā pareizi sagatavot augļus viesībām

Kā pareizi sagatavot augļus viesībām
Viesību galdam vienmēr noderēs arī trauks ar augļiem.
Publicitātes foto

Gribat sarīkot nelielas viesības saviem draugiem, pasniedzot galdā arī kādu veselīgu augli? Tad, iespējams, jums noderēs daži padomi, kā šie augļi pasniedzami.

Apelsīni

sagriežami ripiņās ar visu mizu. Varat tos arī salikt traukā nemizotus, tikai tādā gadījumā neaizmirstiet tiem pievienot nazi mizošanai.

Banāni

jāsagriež gabaliņos, ņemot vērā, ka viens vidēja lieluma gabals sagriežams ne vairāk kā trīs daļās. Otrs banānu pasniegšanas variants - ķekaros.

Persiki

ēdami ar dakšiņu un nazi. Pirms likšanas galdā tos jāpārgriež uz pusēm un jāizņem kauliņi.

Kivi

ēd ar karotīti. Tāpēc, pirms piedāvāt tos saviem viesiem, kivi ar visu mizu pārgrieziet uz pusēm.

Ananāsi

tieši tāpat kā persiki jāēd ar dakšiņu un nazi. Pirms pasniegšanas ar visu mizu jāsagriež trīsstūrīšos vai pusmēnestiņu šķēlēs.

Arbūzi

arī ēdami ar dakšiņu un nazi. Pasniedzot, tiem jābūt sagrieztiem pusmēnestiņu šķēlēs.

Āboli

jāliek galdā veseli, pieliekot tiem klāt nazi, ar kuru ābolus sagriezt pašiem viesiem.

Ķirši

arī pasniedzami veseli ar visiem kātiņiem. Apēdot ogu, kauliņš jāievieto salvetē.

Vīnogas

jāpasniedz ķekaros

Aprikozes

pirms pasniegšanas pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Ēdot lieto dakšiņu un nazi.

Bumbieri

uz galda traukā novietojami veseli, klāt pieliekot nazi.

Zemenes

saliek traukā veselas ar visām zaļajām lapiņām.

Melones

sagriežamas šķēlēs ar visu mizu un ēdamas ar dakšiņu un nazi.