Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Laima atzīta par Latvijas mīlētāko saldumu zīmolu

Redakcija
Redakcija

Zīmols “Laima” arī šogad ieguvis pirmo vietu starp saldumu un uzkodu ražotājiem Latvijas Mīlētāko zīmolu TOPā. Latvijas sabiedrība īpaši atzīmēja “Laima” produkcijas nemainīgo kvalitāti un izdevīgumu.

“Esam gandarīti un pateicīgi sabiedrībai par tik augstu mūsu darba novērtējumu. “Laima” zīmola stabila līdera pozīcija tikai apliecina, ka strādājam atbildīgi pret saviem klientiem, darbiniekiem, partneriem un Latvijas sabiedrību kopumā. Ikdienā balstāmies uz sabiedrībai svarīgām vērtībām un pieturamies pie tām it visā, ko darām. Protams, veiksmes atslēga ir mūsu produkti, to nemainīgā kvalitāte un “Laima” īpašā garša, kā arī nepārtraukta attīstība, inovāciju ieviešana, ražošanas tehnoloģiju un produktu garšas pilnveidošana,” atzīmē Eriks Smits-Hansens, NP Foods valdes priekšsēdētājs.

Kā apliecinājums nepārtrauktai attīstībai ir šogad īstenotā vērienīgā investīciju programma fabrikas “Laima” darba apstākļu uzlabošanai un vispārēja ražošanas procesa pilnveidošanai un atjaunošanai. Programmas ietvaros “Laima” ražotnē Miera ielā tika ieguldīti 700 000 eiro, izbūvējot jaunu ēdamtelpu, atpūtas telpas un papildu ģērbtuves darbiniekiem, kā arī būtiski atjaunojot sanitārās un dušas telpas. Tika pilnveidots arī iekšējais produkcijas un izejvielu aprites un uzglabāšanas process, lai papildus stiprinātu “Laima” ražotnes atbilstību visaugstākajiem pārtikas drošības standartiem. Programmas ietvaros tika uzlabota arī cilvēku plūsma fabrikā.

Vadošais Latvijas saldumu ražotājs “Laima” ir leģendārs nacionālā mēroga vietējais uzņēmums, kas šogad atzīmē savu 145 gadu jubileju. AS "Laima", tāpat arī AS "Staburadze", AS "Gutta", SIA "Staburadze konditoreja", SIA "Saldumu tirdzniecība" un SIA "NP Logistics" ir SIA "NP Foods" grupas uzņēmumi.