Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Laimas Sirds Siltuma namiņā rekordīsā laikā sarūpētas dāvanas vairāk nekā 1000 bērniem

Redakcija
Redakcija

Saldumu ražotājs “Laima” ar patiesu prieku paziņo, ka šogad rekordīsā laikā ir izdevies piepildīt vairāk nekā 1000 bērnu sapņus par maģisko Ziemassvētku brīnumu un sen lolotām svētku dāvanām. Pateicoties sabiedrības lielajai atsaucībai, dāvanas sarūpētas ne tikai Latvijas daudzbērnu maznodrošinātajām ģimenēm, bet arī Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas onkoloģijas nodaļas mazajiem pacientiem. Saldumu ražotājs “Laima” sadarbībā ar partneriem Ziedot.lv un Bērnu slimnīcas fondu saka paldies visiem, kuri iesaistījās un palīdzēja sarūpēt Ziemassvētku dāvanas bērniem visā Latvijā.

“Šogad Laimas Sirds Siltuma namiņā paviesojies rekordliels labvēļu skaits – vairāk nekā 1000 cilvēku, kas ar labām domām un darbiem, radījuši maģiskus Ziemassvētkus bērniem visā Latvijā, kuru ģimenēm šajos svētkos nebija iespējas sarūpēt tik ļoti lolotās svētku dāvanas. Novēlu ikvienam Ziemassvētkos saņemt šo sirds siltumu par paveikto, kā arī vēl vairot labo un pozitīvo, palīdzot vai atbalstot kādu, kam tas ir nepieciešams.” iedrošina zīmola Laima vadītāja Maija Brūkle.

Laimas Sirds Siltuma namiņa organizatori ir īpaši pateicīgie viesiem, kas šogad iesaistījās, it īpaši uzņēmumiem un cilvēkiem, kas šo labdarības akciju atbalsta jau ceturto gadu pēc kārtas. Šogad, arī rādot piemēru un iedvesmojot citus šajos svētkos palīdzēt tiem, kam tas ir visvairāk nepieciešams, namiņu apmeklēja vairākas sabiedrībā zināmas personības. Kā jau zināms, pašu pirmo Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu veidoto kartiņu no Laimas Sirds Siltuma namiņa brīnumu egles paņēma Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone. Laimas Sirds Siltuma namiņu arī apmeklējušas un dāvanas sagādājušas Gorkšu, Meirānu un Simsonu ģimenes, kā arī televīzijas projektu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte un dziedātāja Linda Leen.

Lielāka daļa dāvanu ģimenēm tiks piegādātas šīs nedēļas, bet uz dažiem Latvijas reģioniem līdz decembra beigām. Tomēr, neskatoties uz to, ka labdarības akcija ir noslēgusies, Laimas Sirds Siltuma namiņš Rīgā, pie Laimas pulksteņa, turpinās savu darbu vēl līdz 2016. gada 2. janvārim. Laimas Sirds Siltuma namiņā apmeklētājus ar dažādām, interesantām aktivitātēm gaidīs Laimas brīnumainās fejas.