Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 0



Kā pagatavot popkornu mājās

Klāt garie drēgnie rudens vakari ar lietus un vēja sišanos loga rūtīs, kad nekur negribas doties. Labāk ērti iekārtoties mīkstā klubkrēslā vai dīvānā, apsegt kājas ar siltu pledu un noskatīties kādu labu filmu. Bet nevar taču skatīties filmu, ja nav kas graužams pie rokas. Protams, vecais labais, kino apmeklējumu laikā tik pierastais popkorns. Atliek tikai to pagatavot. Lūk, arī gatavošanas ābece.

Nepieciešams:

Paliels katls;
Kukurūzas graudi paciņās- 4 saujas;
Eļļa- 4 ēdamkarotes.

Pagatavošana:

1. Aukstā katlā ielej eļļu un uzkarsē. Kad eļļa sāk viļņoties, tā ir karsta un var bērt iekšā kukurūzas graudus. Uzliek katlam vāku un saturu kārtīgi sakrata. Tas nepieciešams, lai katrs kukurūzas grauds tiktu pie eļļas un visi sasprāgtu vienādi.

2. Kad sprakšķēšana beigusies(kas ilgst dažas minūtes), popkorns gatavs.

3. Gatavo popkornu varat apbārstīt ar pūdercukuru, ja vēlaties saldo našķi, vai ar kādu sāļo ēdienu piedevu, ja gribat, lai jūsu našķis ir stiprāks.

Lai labi garšo!

     [+] [-]

, 2010-09-19 23:42, pirms 10 gadiem
Es kā reiz patreiz uz divāna un zem siltas segas, pie televizora un datora vienlaicīgi! Tikai popkorna trūkst.

     [+] [-]

, 2010-09-20 08:24, pirms 10 gadiem
Vakar pagatavoju un pat sanāca. Tagad vienmēr pati gatavošu, daudz lētāk sanāk.