Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Uzstādīts Latvijas rekords – teju 70 Laimas vienuviet

Redakcija
Redakcija

11. februārī, kad Laimas visā Latvijā atzīmēja savu vārda dienu, mūsu mīlētākā saldumu zīmola “Laimas” šokolādes muzejā sapulcējās gandrīz 70 daiļā vārda īpašnieces, lai kopīgi īpašā pasākumā uzstādītu Latvijas rekordu – visvairāk Laimas vienuviet. Kopumā Latvijā ir reģistrētas 2356 Laimas, no kurām teju 70 vārda māsas atsaucās saldumu zīmola “Laima” aicinājumam uzstādīt šo nebijušo rekordu.

Ikvienai pasākuma dalībniecei bija iespēja doties ekskursijā pa “Laimas” šokolādes muzeju un izzināt “Laimas” vēsturi un šokolādes izgatavošanas procesu, kā arī nodoties sarunām un ie-pazīties ar dažādu paaudžu vārda māsām. Jaunākā pasākuma dalībniece bija Laimiņa, kurai ir tikai 3 mēneši.

“Patīkamākais novērojums no pasākuma – Laimas ir katrā paaudzē, un tas ir neizzūdošs vārds, kas varbūt nav tik populārākais, toties ar īpašu nozīmi. Mēs Laimas vārdu izvēlējāmies tā simbolizēto vērtību – Laimes mātes un senlatviešu Laimas simbolu dēļ. Mēs esam laimīgi, ka mūsu ģimenē ir Laima. Vakardien arī vēl pārliecinājāmies, Laimas vārda diena var būt arī garšīga un salda,” stāsta 3 mēnešus vecās Laimas tēvs Vladimirs Seļms.

Kā ziņots iepriekš, Latvijā mīlētākais saldumu zīmols “Laima”, gaidot savu vārda dienu, aicināja dažāda vecuma Laimas pieteikties īpašam rekordam – visvairāk Laimu vienuviet. Par godu šiem svētkiem, rekords tika uzstādīts īpašā pasākumā 11. februārī “Laimas” šokolādes muzejā.

Par Laima:
“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. “Laima” pērn atzīmēja 145 gadu jubileju. “Laimai” raksturīgo unikālo garšu nodrošina šokolāde, kas pagatavota no augstvērtīgām kakao pupām, izmantojot saglabātās senās prasmes un receptes, kas papildinātas ar mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām un metodēm. Pašlaik “Laima” produktu portfelī ir teju 250 dažādi produkti, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laima” produkcija tiek eksportēta uz 27 pasaules valstīm, tostarp ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Krieviju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu, Turkmenistānu.