Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


„Rīgas Dzirnavnieks” un šefpavārs Lauris Aleksejevs meistarklasē izglīto par rīsu pagatavošanas atšķirībām

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Latvijā AS „Rīgas Dzirnavnieks” uzsācis attīstīt jaunu graudaugu kategoriju - “Herkuless Gourmet” ar ekskluzīvu rīsu produkciju. Lai izglītotu sabiedrību par rīsu ēdienu daudzveidību dažādu tautību virtuvē, kā arī par to pareizu pagatavošanu, restorāna “36.līnija” īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs rīkoja rīsu ēdienu meistarklasi.

Tajā tika pagatavoti ēdieni no basmati (indiešu virtuve), risotto (itāļu virtuve), plovs (uzbeku virtuve), kā arī sniegti vērtīgi padomi, kā katram ēdienam un rīsu veidam vislabāk pagatavot graudus.

Rīsu meistarklasē piedalījās Gundega Skudriņa, Ieva Bondare, Kašers un indiešu kultūras centrs Bharata pārstāves, kā arī citi interesenti.

Jaunie rīsu produkti ir būtisks solis “Rīgas Dzirnavnieks” attīstībā un produkcijas sortimenta paplašināšanā, jo līdz šim ražotāja sortimentā vēl nebija rīsu produkcijas. “Herkuless Gourmet” piedāvās septiņus augstas kvalitātes rīsu produktus – basmati, jasmīnu, trīs graudu un brūnos rīsus un speciālus rīsus plovam, suši un risotto.
AS „Rīgas Dzirnavnieks” ir viens no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijā. Uzņēmums ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus – visu veidu kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem „Hercogs”, „Herkuless” un „Īsta Saimniece”.