Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Laimas Sirds Siltuma namiņā vēl 150 bērnu sapņi gaida piepildījumu

Redakcija
Redakcija

Līdz Ziemassvētkiem atlikušas tikai divas nedēļas un vēl ir iespēja paspēt piepildīt 150 Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par maģisko Ziemassvētku brīnumu un sen lolotām svētku dāvanām, apmeklējot Laimas Sirds Siltuma namiņu. Saldumu ražotājs “Laima” sadarbībā ar partneriem Ziedot.lv un Bērnu slimnīcas fondu saka paldies visiem, kuri līdz šim ir jau iesaistījušies un palīdzējuši sarūpēt dāvanas bērniem visā Latvijā.

Šogad bērniem visvairāk kārotās dāvanas ir rotaļlietas – lelles, lego un mehāniskās spēļu mašīnas, kā arī sporta inventārs – futbola, basketbola bumbas, hokeja nūjas, slidas un skrituļslidas, kā arī velosipēdi. Bērni arī sapņo par dāvanām sava talanta pilnveidei un radošajai attīstībai, visvairāk minot tādas lietas kā elektroniskās klavierītes, vijoles, otas, krāsas un molbertus. Līdztekus lielākām dāvanām, bērni sapņo arī par tādām ikdienā nepieciešamām lietām kā siltas ziemas jakas, zābaki, kleitas, trauki, kosmētika un saldumi. Protams, ne mazāk populāras bērnu loloto dāvanu vidū ir mūsdienu tehnoloģijas, piemēram, MP3 atskaņotāji, mobilie tālruņi un planšetdatori.

“Patiess prieks redzēt, cik daudz cilvēku iesaistās un atbalsta šo labdarības akciju šajā maģiskajā Ziemassvētku gaidīšanas laikā. Lai iepriecinātu bērnus, nav nepieciešams iegādāties pilnībā jaunas lietas, iespējams arī sagādāt, piemēram, velosipēdu, kas ģimenē vairs nav nepieciešams, bet ir saglabājies labā stāvoklī. Aicinu ikvienu iesaistīties un paveikt sirds darbu – piepildot kāda bērna loloto sapni,” iedrošina zīmola Laima vadītāja Maija Brūkle.

Kā jau informēts iepriekš, Laimas Sirds Siltuma namiņa darbības mērķis ir sarūpēt gaišus, sirsnīgus un priecīgus Ziemassvētkus arī tām ģimenēm, kuras pašas to nevar atļauties. Laimas Sirds Siltuma namiņā ir iedegta Ziemassvētku brīnumu egle, kas rotāta ar Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu veidotajām apsveikumu kartiņām. Katra no tām glabā bērnu kvēlākās vēlēšanās Ziemassvētkos. Ikviens ir aicināts radīt svētku brīnumu — paņemot vienu no bērnu veidotajām kartiņām, sarūpēt šo dāvanu un nodot to Laimas brīnumainajām fejām, kas kopīgi ar Ziedot.lv parūpēsies, lai tā pēc tam tiktu aizgādāta attiecīgajai ģimenei.

Laimas Sirds Siltuma namiņš Rīgā pie Laimas pulksteņa atradīsies līdz 2016. gada 6. janvārim, katru dienu no plkst. 12:00 – 21:00. Laimas Sirds Siltuma namiņā labo darbu īstenotājus ar siltu smaidu sagaidīs Laimas brīnumainās fejas, kas cienās ar Laimas svētku gardumiem.