Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 0



Pildīti kabaču gredzeni

Pildīti kabaču gredzeni
Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma

Daudziem vēl ledusskapī vai pieliekamajā kambarī stāv novietoti lauku radu dotie vai pašu audzētie kabači, no kuriem var pagatavot brīnumgardas brīvdienu rīta brokastis.

Nepieciešams:

1 kabacis;
2 sīpoli;
200-250 g. Holandes vai Krievijas siers;
100 g. liesa zāvēta cūkgaļas krūtiņa;
100 g. žāvēta desa;
50 g. svaigi vai konservēti šampinjoni;
1 ola
eļļa cepšanai.

Pagatavošana:

Kabaci nomizo, atbrīvo no sēklām un sagriež ripās. Uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus, žāvētu krūtiņu, desu un šampinjonus. Kad tie apcepušies zeltaini, ieber bļodā, pievieno jēlu olu un sarīvētu sieru, visu samaisa. Kabaču ripas no vienas puses apcep, tad apgriež uz otru pusi tukšajos vidos iepilda sagatavoto maisījumu, pannai uzliek vāku un cep uz lēnas uguns aptuveni 1-2 min. Ēd siltus.

     [+] [-]

, 2011-01-22 15:57, pirms 9 gadiem
vkusno

     [+] [-]

, 2011-01-29 01:04, pirms 9 gadiem
bija baii labie, atkārtošu