Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


"Labo māju" Mīlestības brančs jau svētdien!

Redakcija
Redakcija

Mīlestība, ko sniedz suns vai kaķis, ir liela, un dzīvnieku patversmē "Labās mājas", kur šobrīd mitinās 112 suņu un 66 kaķu, tā ir vēl lielāka. Visu mīlētāju jeb Valentīndienā esam nolēmuši tajā dalīties. Vispārzināms ir fakts, ka vislabāk mīlestība nāk "caur vēderu". Tādēļ 14. februārī no plkst. 11.00 līdz plkst. 15.00 dzīvnieku patversme „Labās mājas” ikvienu gardēdi ielūdz uz TRUSIS kafe Dzirnavu ielā 43, kur norisināsies labdarības Mīlestības brančs.

Piedāvājumā bagātīgs pankūku galds ar piedevām un karsto dzērienu par EUR 8,50. Būs pieejama arī TRUSIS kafe ēdienkarte ar citiem lieliskiem ēdieniem un dzērieniem. Savukārt par jaunāko kafejnīcas apmeklētāju omu rūpēsies “Labo māju” talismans lielsuns Robins, kurš līdzi būs paķēris ne tikai lielisku omu, bet arī krāsu zīmuļus un citus piederumus, kas palīdzēs kopābūšanu padarīt vēl aizraujošāku.

Baudot TRUSIS kafe piedāvājumu, 25 % nonāks dzīvnieku patversmes "Labās mājas" suņu un kaķu bļodiņās, kuras pildās tikai pateicoties līdzcilvēku ziedojumiem.

Mīlestības brančs ir turpinājums Ziemassvētku laikā aizsāktajai veiksmīgai sadarbībai starp dzīvnieku patversmi "Labās mājas" un TRUSIS kafe, kā arī reklāmas aģentūru MLTPLY, kuras radošā komanda jau atkārtoti rada brīnišķo pasākuma reklāmas materiālu.

Ar labas apetītes vēlējumiem
Dzīvnieku patversme „Labās mājas”