Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Skandalozais bokseris Maiks Taisons kļuvis par vegānu

Redakcija
Redakcija

Populārais sporta portāls Sportacentrs.com informē, ka boksa leģenda, bijušais pasaules smagsvaru čempions Maiks Taisons kļuvis par vegānu un notievējis par vairāk nekā 45 kilogramiem. Pats Taisons uzskata, ka tieši pievēršanās jaunam dzīvesveidam mainījusi viņa dzīvi un sniegusi vairāk prieka.

Taisons piedalījies Opras Vinfrijas raidījumā "Where Are They Now", kurā pastāstījis par savu jauno dzīvesveidu, kas viņam sniedzis jaunu stabilitāti dzīvē, kā arī padarījis par labāku tēvu un vīru. Raidījums ASV būs skatāms 9.aprīlī.

"Nelietoju narkotikas, nedzīvoju uz ielas un neesmu sastopams klubos. Viss, ko es šobrīd daru ir koncentrēts uz manas dzīves un ģimenes pilnveidošanu," atzina Taisons. "Esmu zaudējis svaru, nometis vairāk nekā 100 mārciņas (vairāk nekā 45kg). Jutu, ka man jāmaina dzīve, jādara kaut kas savādāks, tāpēc kļuvu par vegānu. Tas man deva vēl vienu iespēju dzīvot veselīgi. Agrāk manas asinis bija pilnas ar narkotikām un slikta kokaīna, tāpēc smagi elpoju, man bija augsts asinsspiediens, artrīts, gandrīz miru. Kopš kļuvu par vegānu, visas problēmas ir mazinājušās."

UZZIŅAI: Būt par vegānu nozīmē atteikšanos no visa, kam ir kāds sakars ar dzīvniekiem. Cilvēki, kuri ietur vegānu diētu, ir vēl stingrāki savā nostājā nekā veģetārieši: dzīvnieku aizsardzības apsvērumu dēļ vegāni nelieto pārtikā jebkādus dzīvnieku valsts produktus – ne gaļu, ne zivis, ne piena produktus, kā arī atsakās no olām un medus.

Izmantotie resursi:
Sportacentrs.com