Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Glābsim slimus bērnus un sniegsim reālu palīdzību reāliem cilvēkiem!

Redakcija
Redakcija

Neviens no mums nav pasargāts no negaidītas nelaimes vai slimības...
Ja pēkšņi notiek nelaime, ar kuru kādam no mums nav pa spēkam tikt galā, tad šiem cilvēkiem palīdz citi līdzcilvēki, izmantojot labdarības Fondu Labdaris.lv.

Jau piecus gadus ar šo Fondu mēs kopā ar jums glābjam bērnu un pieaugušo dzīvības, palīdzam trūcīgām ģimenēm un atbalstām pensionārus.

Fonda Labdaris.lv unikālā īpašība un galvenā atšķirība ir tas, ka fonds ir pilnībā atbrīvots no administratīvajiem izdevumiem. Tas nozīmē drošu garantiju, ka katrs cents, ko mēs ziedojam Labdaris.lv fondā, tiek izlietots to slimo bērniņu vajadzībām, kuriem tiek sniegta palīdzība. Nevar nepiekrist, ka tas ir ļoti svarīgi katram no mums.

Otra unikāla atšķirība ir tāda, ka ziedojumus saņem tiešām bērni, kuriem ir vajadzīga palīdzība, jo mūsu sociālais darbinieks rūpīgi pārbauda un atlasa labdarības projektus.

Ziedotāju ērtībai ir izveidots unikāls interaktīvais labdarības portāls Sākumlapa @ « Labdaris.lv » - Labdarības... Apmeklējot šo vietni, jūs varat:
• Saņemt informāciju par tiem, kam ir nepieciešama palīdzība;
• Apskatīt savāktās un nepieciešamās summas skaitītāju;
• Sniegt materiālu palīdzību;
• Iesniegt priekšlikumu par jebkādu citu palīdzību, sazinoties ar projekta administrāciju;
• Izlasīt atskaites par katram trūkumcietējam sniegto palīdzību.

Apmeklējiet portālu Sākumlapa @ « Labdaris.lv » - Labdarības... jau tagad!
Pastāstiet par to saviem draugiem un tuviniekiem! Izvēlieties, kam jūs vēlētos sniegt palīdzību, un padariet pasauli nedaudz labāku kopā ar mums!
Tie nav sapņi, tā ir realitāte. Un tā ir mūsu pašu rokās!

Fonda devīze ir “Reāla palīdzība reāliem cilvēkiem”. Tāpēc aicinām jūs pievienoties mums, jo kopā mēs varam sniegt reālu palīdzību reāliem cilvēkiem!
Mēs esam vajadzīgi šiem slimajiem bērniņiem – bez mums viņiem vairs nav, no kā gaidīt palīdzību!

LR Finanšu ministrija ir piešķīrusi Fondam Labdaris.lv sabiedriskā labuma organizācijas statusu, kas pierāda to, cik rūpīgi Fonds Labdaris.lv atlasa sabiedrībai nozīmīgus projektus, ar kuriem risina konkrētas problēmas.

Portāls palīdzības sniegšanai slimiem bērniem: Sākumlapa @ « Labdaris.lv » - Labdarības...