Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Dzīvnieka acis esot tik patiesas kā atvērta grāmata

Redakcija
Redakcija

Dzīvnieku patversme ir vieta, kur var vērot, kā sabiedrībā zūd un kā dzimst cilvēcība. Tāpēc lielākā Latvijas patversme Ulubele, kas atrodas Līčos, jau gadu maziem un lieliem piedāvā Cilvēcības stundu. Cilvēcības stundas piedāvā arī to grāmatu autori, kuru darbi atrodami Ulubeles grāmatu plauktā Cilvēks-dzīvnieks-grāmata.

Pateicoties SIA „BT 1” un grāmatu apgādam „Zvaigzne ABC”, 3 dienas mūsu ieteiktā literatūra būs apskatāma, pašķirstāma izstāžu centrā Ķīpsalā, kur notiks starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde „Baltijas Grāmatu svētki 2014”.

3 dienas Ulubeles Cilvēcības stendā varēs apciemot un, lemjot atbildīgi, sniegt mājas 3 kaķiem, jo kas var būt labāks par sajūtu, kad tu esi iekāpis dīvānā ar kādu labu lasāmvielu un tev blakus ieritinās silts murrātājs.

Ikviens, kas mūs apciemos, varēs klātienē tikties ar Ulubeles Cilvēcības stundu četrkājainajām pasniedzējām Loti un Moku.

Piedaloties grāmatu svētkos, Ulubele sāk akciju – „Vairosim cilvēcību”. Ikviens tiek aicināts papildināt mūsu grāmatu skapi Cilvēks-dzīvnieks-grāmata arī virtuāli. Sūti to grāmatu nosaukumus, autorus un īsu aprakstu, kādu zīmīgu citātu, kāpēc šis literārais darbs tevi uzrunāja būt vairāk cilvēcīgam, aizkustināja vai mācīja cienīt un ieklausīties dabā uz e – pastu ulubele@ulubele.org . Kopā veidosim virtuālo bibliotēku „Vairosim cilvēcību”, ko ikviens varēs aplūkot un smelties pozitīvas emocijas Ulubeles mājas lapā ulubele.org: Biedrība dzīvnieku pansija Ulubele .

Īpašie pasākumi izstādes „Baltijas Grāmatu svētki 2014” laikā :

28.februār;i plkst.16 Lote būs īpaša viese rakstnieces Daces Judinas grāmatas „Mēnesis pie jūras” vaļā vēršanas svētkos.
2. martā plkst. 12 turēsim ķepas kopā ar draugu Ingmāru Līdaku viņa grāmatas „Zoodārzs manā pagalmā” atvēršanas svētkos.

Uz tikšanos – 28. februārī, 1. un 2. martā Ķīpsalā lielajos grāmatu svētkos, jo grāmatas un četrkājainie draugi mums māca sirsnību un atbildību.