Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Palīdzēsim deju ansamblim "Pērle"

Redakcija
Redakcija

Projektu konkurss LabieDarbi.lv ir labdarības iniciatīva, kuras galvenais uzdevums ir finansiāli palīdzēt un atbalstīt Latvijas iedzīvotāju ilgi lolotos sapņus vai mērķus. Katru mēnesi konkursā piedalās 15 projekti un uzvaras gadījumā gūst līdz EUR 3000 lielu finansiālu atbalstu. Šomēnes LabieDarbi.lv ir devuši iespēju deju ansamblim Pērle iesaistīties konkursā, lai tiktu pie jauna tautas tērpu komplekta.

RPIVA (Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas) deju ansamblis Pērle tika dibināts 2010. gada oktobrī, sanākot kopā dejotājiem, kuri vēlējās dejot kopā un labi pavadīt laiku. Šogad Pērle uzsākusi savu 6. dejošanas sezonu, kurā dejotāju skaits no 6 pāriem ir izaudzis līdz 54 dejotāju saimei.

Pašā sākumā Pērlei nebija nekā: ne tērpu, ne kārtīgas mēģinājumu telpas. Ar pašu spēkiem un neatlaidību, līdzcilvēku un labdaru atbalstu visi mērķi pamazām tiek realizēti. Šobrīd Pērle ir sasniegusi savu lielāko mērķi, kļūstot par augstākā līmeņa jeb A grupas deju kolektīvu. Tomēr, lai varētu pilnvērtīgi uzstāties gan Latvijā, gan ārzemēs, nepieciešams iegādāties jaunu Bārtas novada tērpu komplektu.

Diemžēl, ar pašu līdzekļiem ir par maz, lai to sasniegtu, tāpēc Sākums ir lieliska iespēja, kā lūgt atbalstītāju palīdzību vācot balsis un palīdzot mums piepildīt vēl kādu sapni: „Tērpi dos mums iespēju piedalīties ilgi gaidītajos Deju svētkos, kuros beidzot startēsim, kā A grupas kolektīvs. Svētki tuvojas un mēs tiem kārtīgi gatavojamies, smagi strādājam un trenējamies. Mūsu Pērle-drosmīgi, vienoti, nesalaužami!” saka DA Pērle prezidents Kristaps Kovaļevskis.