Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Palīdzēsim glābt Denisu!

Redakcija
Redakcija

Šonedēļ mūsu palīdzība ir nepieciešama 28 gadus vecajam Denisam Paškovskim. Pirms sešiem gadiem viņam tika uzstādīta diagnoze - melanoma. Deniss jau ir pārcietis astoņas operācijas, tostarp divas smadzenēs, pēc kurām bija no jauna jāmācās runāt, lasīt un rakstīt. Deniss cīnās ar slimību.

"Es esmu Deniss Paškovskis un man ir 28 gadi. Tagad ir noticis tas, ka man ir jānopērk sev dzīvība. Bet man tādas naudas nav. Es ilgu laiku domāju par jautājumiem, kas es tāds esmu, lai vērstos pēc palīdzības. Vai mana dzīvība ir tik lielas nudas vērta? Bet pēc tam es nolēmu, ka dzīve ir tik liela vērtība, ka jādara viss, lai to saglabātu. Un es ticu, ka ar cilvēku palīdzību man jātiek galā," tik atklāti uzrakstīja Deniss.

Denisu daudzi pazīst kā žurnālistu Denisu Denisovu. Deniss strādājis radio Baltkom un portālā mixnews.lv, telekanāla TV5 programmā "Mūsu tēma", bijis ziņu redaktors portālā TVNET.

Pirms sešiem gadiem saņemot diplomu, viņš kala visdažādākos nākotnes plānus, sapņoja par karjeru, aizrāvās ar mūziku. Tagad viss viņa laiks tiek veltīts cīņai ar slimību - vizītes pie ārstiem, konsultācijas, procedūras. Viņš šo projektu nosaucis "Mana dzīve". Deniss nolēma nepadoties un nodarboties ar to, kas patīk. Nesen viņš kopā ar draugiem Rīgā organizēja mūzikālu akciju - reivs zem Dienvidu tilta. Savukārt Sanktpēterburgā novadīja orģinālu mākslas performanci kopā ar latviešu mākslinieci Eviju Slikšāni. Tā bija izstāde, kurā gleznas mainās mūzikas pavadībā.

"Slimības laikā es sapratu - ja kādam veiksme ir konts bankā vai karjera, tad man vislielākā veiksme, par kuru es varu tikai sapņot, ir dzīve," saka Deniss.

Latvijas onkologu konsīlijs noskaidrojis, ka ir zāles, kas var uzveikt Denisa slimību. Maksā tās vairāk nekā 109 000 eiro. Valsts līdzfinansē 14 228,72 eiro, pašam Denisam jāmaksā 95 051,62 eiro par 12 mēnešu ārstniecības kursu.

28 gadus vecam puisim nav tādas naudas. Mēs varam palīdzēt Denisam glābt viņa dzīvību, ja apvienosimies.

Labdarības telefons 90006383 (1.42 eiro) visu šo nedēļu strādās, lai palīdzētu Denisam. Tāpat viņam var palīdzēt ziedot.lv speciāli izveidotā kontā
https://www.ziedot.lv/palidziba-den...

--------
Zaļā lampa – žurnālistu Olgas Avdēvičas un Ritas Troškinas raidījums, kas veidots sadarbībā ar ziedot.lv un Borisa un Ināras Teterevu fondu atbalstu. Un iznāk radio Baltkom ēterā katru otrdienu.