Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Nepieciešama palīdzība smagas slimības uzveikšanā

Redakcija
Redakcija

Anna izvēlējusies savas vecumdienas pavadīt Latvijā – zemē, kura ir viņas vīra Aivara Dzimtene. Kad Annas vīrs bija zīdainis, viņa vecāki emigrēja uz Jaunzēlandi. Tur pirms 30 gadiem arī Anna un Aivars satikās.
Anna Latviju iemīlēja vairāk par savu Dzimteni Jaunzēlandi, un tieši mūsu skaisto zemi viņa sauc par savām īstajām mājām kopš 2006 gada, ikdienā pie savas dzīves vietas Ozolnieku novadā izkarot sarkanbaltsarkano karogu.

Diemžēl neīstenojās Aivara un Annas sapnis par mierīgām vecumdienām Latvijā. Anna sirgst ar plaušu vēzi, un pašlaik steidzami nepieciešams ķīmijas terapijas kurss, kurš sastāv no četrām procedūrām. Kopējās to izmaksas ir 16 000 EUR (katra procedūra izmaksā 4000 EUR) un šādas naudas Annai diemžēl nav.
Iepriekš, konsultējoties ar ķīmijas terapijas speciālistu, situācija tika raksturota kā stabila, bet smaga. Anna cerēja, ka tas nemainīsies vismaz līdz Latvijas pilsonības iegūšanai (tas pēc pašreiz spēkā esošās likumdošanas iespējams, Latvijā nodzīvojot desmit gadus), jo pilsonība ļautu pretendēt uz valsts kompensēto ārstēšanu, taču cerības diemžēl nepiepildījās. Sieviete saņem pensiju no Jaunzēlandes, taču nebūt ne lielu, kā tas varētu iesākumā šķist – 400 eiro mēnesī.

Līdz pilsonības iegūšanai atlicis tieši gads, pēc tam valsts finansētu ārstēšanu, taču tik ilgi Anna gaidīt nevar, pašlaik viņa ir kļuvusi situācijas ķīlnieku un sievietei ļoti nepieciešama tieši jūsu palīdzība. Ikdienā Anna cītīgi ada un palīdz trūkumā nonākušām ģimenēm, ļauj sajust siltumu viņas adītajos cimdos un cepurītēs, kā arī rūpējās par suņuku gados, kuru adoptēja vienā no Latvijas patversmēm.

Annas sirds siltuma un roku čakluma pietiek daudziem, taču pati sev viņa šobrīd palīdzēt nespēj, tādēļ vēlamies lūgt cilvēkus nepalikt vienaldzīgiem, un parādīt, ka Latvija ir ne tikai skaista zeme, bet ka tajā mīt cilvēki ar atsaucīgām sirdīm.

Ziedot iespējams vairākos veidos, ieskaitot arī zvanu tālruni.
Veicot pārskaitījumu, lūdzam norādīt maksājuma mērķi - "Annai Daugulei"

Biedrība "Labās Sirds Klubs" (Biedrībai ir piešķirts sabiedriskā labuma statuss)

Reģ.nr.: 40008234435

Banka: A/S SWEDBANK

KONTS: LV08HABA0551039748727

PAYPAL: snowflakechildren@gmail.com

ZIEDOJUMA TĀLRUNIS: 90006180 (1.42EUR)