Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:163, Did:0, useCase: 3

Uzsākot labdarības kampaņu, aicina ziedot traukus

Redakcija
Redakcija

Veikalu tīkls „Rito” sadarbībā ar labdarības organizāciju „Palīdzēsim.lv” uzsāk labdarības kampaņu, aicinot iedzīvotājus ziedot traukus un virtuves piederumus - katlus, pannas, galda piederumus, šķīvjus, glāzes un citas noderīgas lietas virtuvei un mājai, lai sniegtu atbalstu sociālajam riskam pakļautajām ģimenēm. Ziedot traukus iedzīvotāji aicināti līdz š.g. 30.aprīlim visos „Rito” tīkla veikalos Rīgā, Liepājā un Ventspilī.

Saziedotos lietošanai derīgos traukus un virtuves piederumus „Rito” piegādās maznodrošinātajām un trūcīgajām ģimenēm visā Latvijā, kā arī ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, sniedzot traukiem otro dzīvi, bet ģimenēm – praktiskas un saimniecībā noderīgas lietas.

„Šī nav tikai iespēja apmainīt traukus, kuri vairs nekalpo tik labi, kā gribētos, vai izgājuši no modes, vai arī vienkārši apnikuši, bet tā ir iespēja palīdzēt līdzcilvēkiem! Šogad vēlamies aicināt palīdzēt galvenokārt daudzbērnu ģimenēm un audžuģimenēm, kurās bieži vienā ģimenē aug 10 un vairāk bērnu. Dzīvojot audžuģimenēs, bērni iemācās ne vien sociālās iemaņas, bet arī ikdienišķas prasmes: saklāt gultu, gludināt drēbes, mazgāt traukus. Bērniem, rosoties pa virtuvi, saplīst mīļākā krūzīte vai šķīvītis, un ir svarīgi, ka šī trauciņa vietā ir cits!”, stāsta Ilze Skuja, nodibinājuma „Palīdzēsim.lv” vadītāja.

Veikalu tīkla „Rito” labdarības kampaņa „Maini veco pret jauno" notiek jau 10 gadu, tās mērķis ir palīdzēt Latvijas ģimenēm, kuras ir nonākušas krīzes situācijā, kā arī lielajām audžuģimenēm un ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

Kā liecina „Palidzēsim.lv” apkopotā informācija, pērnā gada labdarības kampaņā saziedotos traukus un virtuves piederumus saņēma vairāk kā 110 ģimenes visā Latvijā. Pateicoties ziedojumiem, 25 jaunieši, kas uzsāka patstāvīgu dzīvi, aizejot no audžuģimenes vai bērni nama, pūrā saņēma traukus un virtuves piederumus.

Vairāk informācijas: Labdarība - Rito.lv un www.palidzesim.lv